ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای
تعداد بسیار زیادی از ساختمان های جهان امروز با استفاده از اسکلت فلزی و یا بتنی ساخته شده اند. با توجه به این موضوع می توان سازه های فلزی سازه هایی هستند که برای ساخت آن ها از فولاد استفاده می شود.
این سازه ها برای اتصال به یکدیگر از روش های جوش ، پرچ و پیچ و مهره استفاده می گردد. استفاده از روش پرچ برای اتصال قطعات دارای مشکلاتی است که این مشکلات مواردی مانند زنگ زدگی، ضعیف شدن قطعات فلزی به دلیل سوراخ کاری، تولید سر و صدای بسیار زیاد در هنگام اجرا اسکلت فلزی پرچی است.
این روش با توجه به دارا بودن معایب بسیار در حال حاضر برای اتصال از اسکلت فلزی استفاده نمی کنند.
از این رو ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای جایگزین بسیار مناسبی نسبت به روش های پرچ و حتی در بسیاری از مواقع نسبت به جوشی است.
اما در زمان فعلی استفاده از روش پیچ و مهره به عنوان روش اتصال مناسب و قابل اطمینان، بسیار رایج و متداول گردیده است.
در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای از انواع مختلف پیچ ها که مقاومت بسیار بالایی دارند، استفاده می شود.
مراحل نصب اسکلت فلزی پیچ و مهره:
برای ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای از پیچ ها که دارای دو روش عملکرد اتکایی و اصطکاکی هستند، مورد استفاده قرار می گیرند.
استفاده از پیچ هایی که مقاومت بالایی دارند، در هر دو روش اتصال یعنی هم در روش اتکایی و هم روش اصطکاکی و استفاده از پیچ های معمولی تنها در روش اتصال اتکایی مجاز است.
بنابراین باید بر اساس نوع روش اتصال ، قطر و نوع پیچ و مهره های مورد نیاز در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای ، مشخص و طراحی گردد و این موارد در نقشه های اجرایی سازه باید ذکر شود.
در گام اول در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای، باید طراحی اسکلت پیچ و مهره صورت بگیرد.
در این نقشه های اسکلتی باید قطر و نوع پیچ ها، نوع روش اتصالات از نظر اتکایی یا اصطکاکی و مواردی از این نظیر تعیین گردد.
تمامی پیچ های مورد استفاده در اتصال سازه های فلزی به یکدیگر تمامی سازه های سیستم باربر لرزه ای و نیز ستون های غیر باربر لرزه ای، باید دارای ویژگی اصطکاکی و مقاومت بالایی داشته باشند.
سوراخ ها نیز باید استاندارد و در امتداد عمود بر راستای نیرو وارده باشد.
در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای ، عملکرد پیچ و مهره هایی که در میانه ستون ها قرار دارند، می تواند از نوع اصطکاکی یا اتکایی باشد.
اما اتصالات متصل کننده هایی که در قسمت انتهایی قرار دارند باید از نوع پیچی با عملکرد اصطکاکی باشد.
پس از اتمام مرحله طراحی نقشه های اجرایی ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای ، اولین مرحله در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای بررسی و اجرای فونداسیون سازه می باشد.
در این راستا در ابتدا پی کنی و گودبرداری از پروژه مورد نظر انجام می گیرد سپس بتن ریزی صورت می گیرد. در ادامه قالب بندی، آرماتوربندی و در نهایت بتن ریزی فونداسیون برای اجرای اسکلت پیچ و مهره ای انجام می شود.
در مرحله بعد از ساخت فونداسیون و پی ریزی باید ستون های سازه فلزی نصب شوند. در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای برای نصب ستون های اسکلت ، بیس پلیت هایی بر روی بخش فونداسیون قرار داده شده و به کمک پیچ و مهره ثابت می شوند.
سپس ستون های سازه بر روی بیس پلیت نصب می گردند. پس از ایجاد ستون ها ، تیرها و بادبند های سازه نصب می شوند.
نکات ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای:
موارد بسیاری وجود دارد که در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای باید به آن ها توجه کنید.
یکی از این نکات که بسیار مهم و از اهمیت بالایی برخوردار است، میزان عرض سوراخ های ایجاد شده در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای است.
میزان عرض مورد نیاز در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای به اندازه دو میلی متر بزرگتر از ابعاد اسمی سوراخ مشخص می شود.
در مرحله انتهایی اعضای فشاری ساخته می شوند، در محلی که در معرض فشار مستقیم است، بر کف ستون های ایجاد شده و یا در محل سطوح صاف و تنظیم شده در درز سازه ها ، تمامی سازه های متصل به یکدیگر باید در فاصله ۱/۵ برابر بعد حداکثر مقطع ساخته شده با پیچ هایی که فاصله آنها از حداکثر ۴ برابر قطر آنها از یکدیگر باشد، متصل شوند.
نکته دیگری که در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای به آن توجه ویژه ای باید کرد، این است که برای قطعاتی که تحت اثر خوردگی کم و متوسط ناشی از عوامل جوی قرار می گیرند، فاصله بین مرکز سوراخ ها نباید از ۲۴ برابر ضخامت نازک ترین قطعه متصل شونده و همچنین از ۳۰۰ میلیمتر بیشتر شوند.
برای آن دسته از قطعاتی که تحت اثر خوردگی شدید ناشی از عوامل جوی قرار می گیرند، فاصله بین مرکز سوراخ ها نباید از ۱۴ برابر ضخامت نازک ترین قطعه متصل شونده و همچنین از ۲۰۰ میلی متر بیشتر شوند.
مهم ترین مزایای ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای:
- با توجه به استفاده گسترده از اسکلت پیچ و مهره، سعی کردیم برخی از مهم ترین مزایای این اسکلت را به طور مختصر شرح دهیم، تا شما بتوانید با خیال راحت تر و با آرامش خاطر در ساخت و ساز از این اسکلت ها استفاده کنید.
- سرعت ساخت اسکلت پیچ و مهره ای نسبت به به سازه فلزی با اتصالات جوشی بسیار بالا تر است. از این رو پروژه در زمان کمتری در مرحله اسکلت بندی می ماند.
- در صورت آسیب دیدن اسکلت فلزی پیچ و مهره ای، امکان باز کردن قطعات از یکدیگر و استفاده مجدد از آن ها وجود دارد. از این رو هنگامی که یک قطعه از سازه آسیب ببیند، آن عضو آسیب دیده را باز کرده و با سازه صحیح به راحتی جایگزین می شود، این عمل جایگزینی در این مواقع بسیار ساده است. در مقابل آسیب دیدگی اسکلت فلزی جوشی بسیار دشوار تر است و در صورت آسیب دیدگی این اسکلت ها، تعمیرات را فقط می توان با برش قطعات سازه و دوباره وصل کردن آن ها انجام داد.
- اجرای سازه های پیچ و مهره ای به دلیل اینکه عملیات ساخت در کارخانه انجام می شود، از کیفیت بالاتری نسبت به اسکلت فلزی جوشی برخوردار می باشند.
- اسکلت فلزی پیچ و مهره در برابر حرارت و آتش سوزی مقاومت و پایداری بسیار بالایی نسبت به اتصالات جوشی دارند. از این رو در زمان وقوع آتش سوزی، اسکلت پیچ و مهره ای دچار آسیب دیدگی کمتری نسبت به سایر سازه های فلزی می شود. همچنین این سازه ها در برابر زلزله امنیت بیشتری دارند.
- پرتی و هدر رفت مصالح در ساخت سازه های فلزی پیچ و مهره ای نسبت به سایر سازه ها بسیار کمتر است.
- ساخت اسکلت فلزی جوشی برای ساخته شدن نیاز به فضای بسیار بزرگی هستند اما محدودیت شرایط محیط کار در هنگام ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای وجود ندارد. به عبارتی در هنگام ساخت اسکلت فلزی جوشی ، محدودیت هایی در زمینه تهویه هوا، درجه حرارت محیط، میزان فضای دسترسی به سازه ها و … می باشد.
- اسکلت های فلزی پیچ و مهره ای در برابر خوردگی نسبت به سازه های جوشی بسیار مقاوم تر می باشد. دلیل مقاوم بودن آن ها این است که هنگام ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای ، اتصالات و قطعات مورد نیاز برای ساخت پیش از رنگ آمیزی سازه با استفاده از دستگاه های از قبیل سندبلاست و وایر برس زنگ زدایی می شوند. در نهایت با استفاده از رنگ هایی که در آن ها روی نیز قرار دارد، آنها را رنگ می کنند. دلیل استفاده از این رنک کاهش خوردگی قطعات فلزی می باشد.
- ایمنی بالای سازه یکی دیگر از مزایا این اسکلت های فلزی است،همانطور که در موارد بالا توضیح داده شد این سازه ها از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند. از این رو مقاومت بسیار بیشتری در برابر زلزله و نیروهای جانبی از خود نشان می دهند. به دلیل ویژگی مقاومت بالا از این سازه ها در ساخت ساختمان های بسیار بلند و سوله ها استفاده می شود. همچنین در این سازه ها به دلیل ساخت در محل کارخانه و استفاده از پوشش برای جلوگیری از خوردگی امکان زنگ زدگی سازه نسبت به سایر اتصالات بسیار کمتر می باشد.
دیگر مزایای سازه پیچ و مهره ای:
- دارای سر و صدای کم در زمان نصب و اجرای این سازه ها
- سازگاری با انواع شرایط محیطی در زمان کار
- کم هزینه بودن کارهای نصب و اجرای این سازه نسبت به سایز اسکلت های فلزی
- امکان استفاده مجدد و باز کردن سازه
- عدم وجود محدودیت در تامین وسایل و تجهیزات جوشکاری به دلیل نوع روش اتصال
- عدم نیاز به کارگر ماهر برای اجرا
مقایسه اسکلت پیچ و مهره ای و جوشی:
اتصال قطعات در ساخت اسکلت فلزی جوشی بسیار راحت تر و ساده تر از روش ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای می باشد.
به طور کلی از روش جوشی برای ساخت اسکلت فلزی در پروژه های کوچک تر و احداث ساختمان هایی که نقش های ساده تری دارند، بکار می رود و با توجه به این موضوع در پروژه های بزرگتر ساخت اسکلت فلزی از روش پیچ و مهره استفاده می شود.
با توجه به این نکته که ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای در کارخانه های بزرگ انجام می شود، می توان گفت اسکلت های پیچ و مهره ای دارای کیفیت بالاتری نسبت به اسکلت فلزی جوشی هستند.
یکی از معایب اسکلت های فلزی جوشی این است که عدم اجرای صحیح جوشکاری در ساخت اسکلت فلزی جوشی و عدم بازرسی صحیح جوش ها ، خسارات جبران ناپذیری را برای افراد در پی خواهد داشت.
یکی دیگر از معایب اسکلت های فلزی جوشی عدم جابجایی اسکلت ها است. ولی در مقابل امکان جابجایی و انتقال سازه در اسکلت های پیچ و مهره ای وجود دارد.
همچنین در هنگام آسیب دیدن اسکلت فلزی جوشی ، تعمیر قسمت آسیب دیده تنها با روش جدا کردن قطعه آسیب دیده و متصل کردن دوباره آن امکان پذیر می باشد، اما اسکلت پیچی و مهره ای برخلاف اسکلت فلزی جوشی ، تعمیر آسان تر و سریع تری دارند.
همچنین مقاومت اسکلت فلزی جوشی در برابر آتش سوزی و حرارت بسیار کمتر از اسکلت فلزی پیچ و مهره بوده و زودتر دچار آسیب و خرابی سازه می شود.
کاربرد های استفاده از اسکلت فلزی پیچ و مهره ای
در گذشته بتن به عنوان اسکلت در ساخت و ساز های مختلف حرف اول را میزد اما امروزه و بسیاری از افراد از این نوع اسکلت استفاده می کردند اما امروزه با روی کار آمدن اسکلت های فلزی جایگزین بسیار بهتر برای بتن شدند و از این نوع اسکلت ها در بسیاری از ساختمان ها استفاده می شود. یکی از مهمترین دلایلی که استفاده از سازه های فلزی در بین مهندسین ساخت و ساز را بسیار محبوب کرده دارا بودن نصب سریع و آسان و استقامت بسیار بالا آن ها می باشد.
با توجه به وجود این ویژگی های منحصر به فرد از اسکلت های فلزی در موارد زیر به کار می رود:
- ساخت انبار ها
- سوله
- سردخانه
- ساختمان های تجاری و مسکونی
- باشگاه ها
قیمت ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای:
برای ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای هیچ قیمت مشخص و واحدی وجود ندارد.
از این رو قیمت این سازه ها را موارد بسیاری هستند که تعیین می کنند.
برخی از مواردی که در تعیین قیمت ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای تاثیرگذار هستند، به شرح زیر است:
- میزان حجم پروژه
- قیمت روز میزان فولاد مورد استفاده
- میزان وزن آهن آلات مصرفی
- دستمزد نیروی کار
- اجرت اجرای پروژه
با توجه به مهارت پیمانکار اجرت اجرای پروژه مشخص می شود که این مورد با توجه به مهارت ها و میزان سابقه پیمانکار متغیر است.
اما نکته ای که وجود دارد، امکان کاهش وزن ساختمان با طراحی بهینه سازه وجود دارد، در نتیجه امکان صرفه جویی در ساخت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای نسبت به سایر سازه های مشابه به طرز چشمگیری بیشتر است.
مازاد بر این موارد، با توجه به این نکته که حجم عمده ساخت این سازه ها در کارخانه انجام می شود در نتیجه از سرعت اجرایی بالایی برخوردار می باشد، از این رو انتظار داریم که قیمت اسکلت پیچ و مهره ای از نظر میزان هزینه های صرف شده در بخش اجرا، در زمان مونتاژ، کمتر از نوع سازه جوشی باشد.
نمونه های سازه های فلزی پیچ و مهره ساخته شده در شرکت ما:
- پروژه 9000 تنی روما رزیدنس
- پروژه 5500 تنی ثروتی
- پروژه 6000 تنی سازه های صنعتی فیبر وینا واقع در شهرک صنعتی رشت
- پروژه 1000 تنی کوره دامغان
- پروژه 600 تنی ویلای چیلک
- پروژه مسکونی ساختمان اسفندیار
- پروژه 3000 تنی چیتگر (سازمان قضایی ارتش)
- پروژه تجاری مرادآباد
- پروژه مسکونی 2400 تنی خیابان آصف

رزومه ما:
مجموعه کارخانه های ما به عنوان یکی از بزرگترین و مجهزترین کارخانه های تولید کننده سازه های سنگین فلزی (صنعتی، ساختمانی، جرثقیل های سقفی، دروازه ای و سوله ) می باشد که بالغ بر 200,000 تن سازه فلزی تولید و به بهره برداری رسانده است.
کارخانه تخصصی و شرکت مهندسی ما افتخار دارد پروژه های آن شرکت محترم را به نحو احسن و در کمترین زمان با نظارت (Q.C) و هماهنگی شما براساس استانداردهای AWS و مبحث دهم مقررات ملی ساختمان اجرا و به اتمام برساند و تجربیات خود در این امر را در پروژه شما به کار گیرد.
امکانات:
1) دفتر فنی مجرب مهندسی و تخصصی در طراحی و محاسبات ( با نرم افزار SAP , ETABS , SolidWorks) و تهیه نقشه های کارگاهی SHOP ( با نرم افزار AUTOCAD و XSTEEL ).
2) مساحت سه کارخانه 90,000 متر مربع دارای 7 سالن تولید به مساحت 21,000 متر مربع.
3) خط تولید اتوماتیک مونتاژ و جوشکاری H , BOX (5 خط کامل ).
4) 6 دستگاه قیچی ( 2 الی6 متر ) با قابلیت برش ورق از 4 الی 25 میلیمتر.
5) 5 دستگاه برش گرم CNC شکل بر و رشته بر با قابلیت برش ورق تا 120 میلیمتر.
6) دستگاههای جوش زیر پودری دروازه ای تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و جوش الکترواسلگ.
7) دستگاههای جوش Co2 و رکتیفایرها, دریلهای مگنت گردبر و رادیال, پانچ.
8) جرثقیلهای سقفی و دروازه ای با تناژهای 5 الی 25 تن و لیفتراکهای 7 الی 15 تن.
9) دستگاههای رول بازکن 25 میلی متر و تولید Z با دستگاه رول فرمینگ در طول مورد نیاز و ….
10) دستگاه CNC سه محوره و تک محوره اتوماتیک جهت سوراخکاری همزمان تیر ورق ها.
مجموعه کارخانه های ما به عنوان یکی از بزرگترین و مجهزترین کارخانه های تولید کننده سازه های سنگین فلزی (صنعتی، ساختمانی، جرثقیل های سقفی، دروازه ای و سوله ) می باشد که بالغ بر 200,000 تن سازه فلزی تولید و به بهره برداری رسانده است.
کارخانه تخصصی و شرکت مهندسی توسعه ما افتخار دارد پروژه های آن شرکت محترم را به نحو احسن و در کمترین زمان با نظارت (Q.C) و هماهنگی شما براساس استانداردهای AWS و مبحث دهم مقررات ملی ساختمان اجرا و به اتمام برساند و تجربیات خود در این امر را در پروژه شما به کار گیرد.
شرکت ما در زمینه ساخت سازه های فلزی گواهی های استاندارد(ISO) زیر را پیاده سازی و اخذ نموده است.
ISO -3834-2 ، HSE-100004 , ISO -4501 , ISO -9001 , ISO -14001 , ISO -100002
امکانات:
1) دفتر فنی مجرب مهندسی و تخصصی در طراحی و محاسبات ( با نرم افزار SAP , ETABS , SolidWorks) و تهیه نقشه های کارگاهی SHOP ( با نرم افزار AUTOCAD و XSTEEL ).
2) مساحت سه کارخانه 90,000 متر مربع دارای 7 سالن تولید به مساحت 21,000 متر مربع
3) خط تولید اتوماتیک مونتاژ و جوشکاری H , BOX (5 خط کامل )
4) 6 دستگاه قیچی ( 2 الی6 متر ) با قابلیت برش ورق از 4 الی 25 میلیمتر
5) 5 دستگاه برش گرم CNC شکل بر و رشته بر با قابلیت برش ورق تا 120 میلیمتر
6) دستگاههای جوش زیر پودری دروازه ای تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و جوش الکترواسلگ
7) دستگاههای جوش Co2 و رکتیفایرها, دریلهای مگنت گردبر و رادیال, پانچ
8) جرثقیلهای سقفی و دروازه ای با تناژهای 5 الی 25 تن و لیفتراکهای 7 الی 15 تن,
9) دستگاههای رول بازکن 25 میلی متر و تولید Z با دستگاه رول فرمینگ در طول مورد نیاز و ….
10) دستگاه CNC سه محوره و تک محوره اتوماتیک جهت سوراخکاری همزمان تیر ورق ها
معرفی فقط برخی از پروژه های شاخص تکمیل شده توسط شرکت ما:
1) طراحی , ساخت و نصب کارخانجات نورد گرم و نورد سرد مجتمع فولاد گیلان (شهرک صنعتی رشت) 6500 تن به مساحت 80 هزار مترمربع
2) طراحی ، ساخت و نصب کلیه جرثقیل های سالن های فوق با تناژ 10 الی 80 تن 30 الی 12 متر
3) طراحی , ساخت و نصب سالنهای انبار و تختال مجتمع فولاد گیلان به مساحت 35 هزار مترمربع
4) طراحی ، ساخت و نصب جرثقیل های سالن های فوق با تناژ 10 الی 40 تن 40 الی 30 متر
5) طراحی , ساخت و نصب برج های روما رزیدنس 9000 تن و روما سنتر کامرانیه شمالی 4000 تن
6) طراحی , ساخت و نصب برج آرش ساختمان مرکزی مجتمع فولاد گیلان
7) طراحی , ساخت و نصب سوله های زون 1، 2، 3، سوله آب، سوله ریفاینر، سوله چسب، سازه های نوار نقاله، سازه های پایپ رک و برج های فرمینگ 7000 تن
8) طراحی , ساخت و نصب برج های معین 1 و 2 ( پونک ) 500 تن
9) طراحی , ساخت و نصب سوله های گالوانیزه گرم فولاد گیلان ارتفاع 36 متر جرثقیل 32 تن
10) طراحی ، ساخت و نصب جرثقیل های سالن های فوق با تناژ 5 الی 32 تن 30 الی 20 متر
11) طراحی , ساخت و نصب پروژه سوله گالوانیزه مجتمع دانیال استیل
12) طراحی ، ساخت و نصب جرثقیل های سالن های فوق با تناژ 32 تن
13) طراحی , ساخت و نصب بیمارستان مراغه ( مراغه )
14) طراحی ، ساخت و نصب سالن ها و رستوران و اداری فولاد گیلان
15) طراحی , ساخت و نصب پروژه انبار و سالن تولید چای دبش 4500 تن
16) طراحی و ساخت اسکلتها و سوله های AZFP.CO و AZMDF.CO ، AZTEXNIKA در جمهوری آذربایجان باکو با جرثقیل های سقفی و دروازه ای با تناژ 5 الی 25 تن 28 الی 12 متر
17) طراحی , ساخت و نصب سوله های کشور ارمنستان
18) طراحی , ساخت و نصب سوله در آلماتی قزاقستان
19) طراحی , ساخت و نصب سوله زوجین گیلان رشت
20) طراحی , ساخت و نصب پروژه دیبا فارمد 500 تن
21) طراحی و ساخت و نصب سازه های شرکت آسیا سیم گستر
22) ساخت و نصب پروژه موقوفه مروی نیایش تهران 2500 تن
23) ساخت و نصب پروژه ثروتی 4000 تن
24) ساخت و نصب پروژه های مجتمع دروس, مینا, طاووس
25) ساخت و نصب پروژه مجتمع تفریحی و تجاری مرادآباد
26) ساخت و نصب پروژه برج مریم 1 و 2 فرمانیه 6500 تن
27) ساخت و نصب پروژه قوسی ایران مال 400 تن
28) ساخت و نصب پروژه فرو آلیاژ پارس دامغان ، کوره ، کستینگ ، گالری و دی بین 1400 تن
29) ساخت و نصب پروژه برج دزاشیب 1300 تن
30) ساخت و نصب پروژه بهار نگهداری آزاد راه همت 650 تن
31) ساخت و نصب 600 سالن مجتمع صنعتی بهارستان عباس آباد علاقه مند
32) ساخت و نصب 150 سالن مجتمع صنعتی آهنکاران جاده خاوران
33) ساخت و نصب پروژه هتل لواسان 1200 تن
34) ساخت و نصب پروژه المپیک
35) ساخت و نصب پروژه لادن پاسداران 850 تن
36) ساخت و نصب پروژه آرمانی 1500 تن
37) ساخت و نصب پروژه زعفرانیه 800 تن
38) ساخت و نصب پروژه مادر 1350 تن
39) ساخت و نصب پروژه هروی 500 تن
40) ساخت و نصب پروژه ساختمان رشید 1300 تن
41) ساخت و نصب پروژه مجتمع تجاری آفتاب درخشان 2000 تن
42) ساخت و نصب پروژه ارغوان دیباجی 900 تن
43) ساخت و نصب پروژه هتل اسپیناس سعادت آباد 400 تن
44) ساخت و نصب پروژه اسفندیار 1000 تن
45) ساخت و نصب پروژه اخوان فرمانیه 600 تن
46) ساخت و نصب پروژه فرزان 600 تن
47) ساخت پروژه مجتمع مسکونی بانک توسعه صادرات 1300 تن
48) ساخت پروژه بانک توسعه صنعت و معدن اراک
شایان ذکر است که این شرکت به دلیل تعامل مستقیم با مجتمع فولاد کاویان و گیلان و کارخانجات نورد لوله و گالوانیزه سمنان (گالوانیزه رنگی ) آمادگی خود جهت تامین متریال اختصاصی و استعلام قیمت مواد اولیه مصرفی پروژه های شما را اعلام میدارد.